Arrangementen

DJ les/workshop

Altijd al willen weten hoe een Armin van Buuren of Afrojack zich voelt achter de draaitafel? Bij Limbo krijg je de mogelijkheid dit te ervaren in een échte club met geavanceerde apparatuur.

Een ervaren DJ zal je uitleg geven over de werking van de apparatuur, hoe een nummer is opgebouwd en hoe je het ritme daarvan kunt inzetten om je eigen mix te maken. Daarna kan je aan de slag om te oefenen.

Naast de professionele lessen, is het ook leuk om als teamuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of kinderfeestje in te zetten!

Met onze uitgebreide dranken arrangementen is er een ruime keuze voor elke gast en heeft u tevoren duidelijk wat de kosten zijn.

Arrangementen:

1. DeeJay on the rocks!

Combineer de DJ workshop met een het shaken van cocktails! In de cocktailworkshop krijg je in 1 uur tijd de mogelijkheid om meer te leren over de wereld van het shaken! Zo serveer je in de toekomst jouw gasten een cocktail die ze nog lang zal heugen! Eventueel ook alcoholvrije cocktails.

2. Dining DeeJays

Een DJ workshop volgen en daarna een heerlijk tapas diner. In de clubzaal van Limbo, aan het Raadhuisplein, krijgen jullie een workshop van professionele DJ’s en krijgen jullie een overheerlijk tapas diner van een chefkok met oog voor detail! Jullie krijgen bovendien gratis toegang tot de avondprogrmmering om deze onvergetelijke dag compleet te maken!

3. Snacking Deejays

Een DJ workshop volgen met na afloop patat met een snack. Met name geschikt als kinderfeestje. Leuk toch zo’n mini Afrojack of Armin?

Meer weten?