Arrangementen

Cocktail- & shotworkshop

Cocktails

Mojito, Sex on the Beach of misschien wel een Splitje.Krijg jij ook meteen zo’n vakantiegevoel en dorst bij het horen van deze namen? Dat komt dan goed uit! Tijdens de cocktailworkshop van Limbo krijg jij met je vrienden en/of collega’s de kans om 2 exotische cocktails zelf te maken (en uiteraard op te drinken)!

Het samenstellen en shaken van een goede cocktail is moeilijker dan je denkt. Het draait allemaal om de juiste ingrediënten, het creëren van de juiste smaak combinaties en specifieke bereidingstechnieken. Dat is nou precies wat jij gaat leren tijdens een van onze cocktail workshops van onze ervaren cocktailshakers!

Treed binnen in de magische wereld van het cocktail-shaken en leer al haar geheimen. Leer verleiden en verrassen met exotische hoogstandjes en wie weet sta je binnenkort ergens te shinen met je aangeleerde cocktail trucs!

Shots

Bij de woorden ‘’appeltaart’’ en ‘’blowjob’’ denk je vast niet direct aan shots, maar het zou zomaar kunnen dat je tijdens de workshop een vloeibaar vlammend appeltaartje of een blowjob staat te maken!

Je wordt tijdens de workshop meegenomen in de wereld van layeren, shaken en het mengen en flamberen van sterke dranken. Per persoon maak je 2 verschillende shots welke je zelf mag opdrinken.

Uiteraard kunnen er ook non-alcoholische shots en cocktails worden gemaakt.
Een fantastische workshop om een avondje uit mee te beginnen! Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en vriendengroepen!

 

Kosten per persoon €24,50
(vanaf 8 personen)

Meer weten?