Arrangementen

Bedrijfsfeest of receptie in club of restaurant Limbo

Op zoek naar een unieke plek voor uw bedrijfsfeest of receptie? Limbo is de perfecte plek!

Of u nu met 20 of met 400 personen komt, we stellen altijd samen met u een arrangement op maat samen. Eén met de juiste ingrediënten voor een onvergetelijk feest!

Met onze uitgebreide dranken arrangementen is er een ruime keuze voor elke gast en heeft u van tevoren duidelijk wat de kosten zijn.

Daarnaast bieden wij diverse dinermogelijkheden, wat dacht u van een barbecue met chef op het Ibiza style dakterras, of een heerlijk buffet in ons restaurant.

Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Tip!

Voeg een leuke activiteit toe aan uw bedrijfsfeest of receptie. De cocktailworkshop of bedrijfsquiz zijn leuke interactieve manieren om met teamwork de sfeer te verhogen.

Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Limbo beschikt over vier ruimtes op twee verdiepingen:

Begane grond:

  • Restaurant:Het restaurant biedt ruim plaats aan 100 dinergasten, maar is voor kleinere groepen ook goed te verdelen in 3 ruimtes waardoor er altijd een warme en intieme sfeer is.

 

Eerste verdieping:

  • Clubzaal:Deze zaal is geschikt voor groepen van 50 tot 400 personen en is voorzien van hoogwaardige licht- en geluidstechniek voor de allerbeste beleving. Of het nou om een presentatie gaat, een spetterend optreden van een band/artiest of een speciaal samengestelde dinershow, we denken graag met u mee.
  • De cirkel:Dit is de nieuwste zaal van limbo en is geschikt voor 10 tot 50 personen Deze zaal bevindt zich naast het dakterras, hierdoor kunnen gasten ook heerlijk even een frisse neus halen of genieten van het uitzicht over het Raadhuisplein. De cirkel is voorzien van een goede licht en geluidsinstallatie.

 

  • Dakterras: Als enige in Emmen en verre omstreken heeft Limbo een prachtig Ibiza style dakterras met een houten vloer, wit meubilair en grote palmbomen. Dé perfecte plek om uw feest, receptie of diner te houden. Op het dakterras is er ook de mogelijkheid dat onze koks live gerechten bereiden op o.a. de houtkool gestookte BBQ.

 

We maken van uw bedrijfsfeest graag een doorslaand succes, waar nog lang over nagepraat zal worden!

Meer weten?