Arrangementen

Bedrijfsfeest of receptie in club of restaurant limbo

Op zoek naar een unieke plek voor uw bedrijfsfeest of receptie? Limbo is de perfect plek!

Of u nou met 20 personen of met 400 personen komt, we stellen altijd
een arrangement op maat met u samen. Met de juiste ingrediënten voor een onvergetelijk feest!

Met onze uitgebreide dranken arrangementen is er een ruime keuze voor elke gast en heeft u van tevoren duidelijk wat de kosten zijn.

Limbo beschikt over vier ruimtes op twee verdiepingen:

Begane grond:

  • Restaurant: Het restaurant biedt ruim plaats aan 100 dinergasten, maar is voor kleinere groepen ook goed te verdelen in 3 ruimtes waardoor er altijd een warme en intieme sfeer is.

Het restaurant heeft voor groepen diverse diner mogelijkheden:

  • Een speciaal voor u samengesteld (meergangen) diner
  • À la carte diner
  • Ons nieuwe Limbo buffet concept!

Het Limbo buffet is een combinatie van een heerlijk buffet met daarnaast creatieve gerechtjes die geserveerd worden aan tafel. Als basis wordt er een buffet geserveerd dat bestaat uit verse en huisgemaakte gerechten met een Mediterraanse twist. Daarnaast komen onze gastheren en -dames een paar keer tijdens het diner bij de gasten aan tafel met kleine amuses (proefgerechtjes). Dit houdt het dineren lekker verrassend!

Voor meer informatie en de buffet arrangementen klik op: Groepsdiner

Wilt u ook ontzorgt worden op gebied van drankjes voor uw gasten? Kies dan voor een van onze all-in dranken arrangementen.

Eerste verdieping:

  • Clubzaal: Deze zaal is geschikt voor groepen van 50 tot 400 personen en is voorzien van hoogwaardige licht- en geluidstechniek voor de allerbeste beleving. Of het nou om een presentatie gaat, een spetterend optreden van een band/artiest of een speciaal samengestelde dinershow, we denken graag met u mee.

 

  • De cirkel: Dit is de nieuwste zaal van limbo en is geschikt voor 10 tot 50 personen Deze zaal bevindt zich naast het dakterras, hierdoor kunnen gasten ook heerlijk even een frisse neus halen of genieten van het uitzicht over het Raadhuisplein. De cirkel is voorzien van een goede licht en geluidsinstallatie.

 

  • Dakterras: Als enige in Emmen en verre omstreken heeft Limbo een prachtig Ibiza style dakterras met een houten vloer, wit meubilair en grote palmbomen. Dé perfecte plek om uw feest, receptie of diner te houden. Op het dakterras is er ook de mogelijkheid dat onze koks live gerechten gaan bereiden op o.a. de houtkool gestookte Big Green Egg.

We maken van uw bedrijfsfeest graag een doorslaand succes, waar nog lang over nagepraat zal worden!

Meer weten?